Kezdőoldal
Akcióink
Csináld magad
Szolgáltatások
Állás!
Hírek
Irodám
Használt
Webshop
Billentyűzet, egér
Biztonságtech., Smarthome
Egyéb kiegészítők
Fotó és digitalizálás
Hangszóró, fejhallgató
Játékvezérlők, Gamepad
Kábelek, USB elosztók
Külső winchester, CD, DVD
Média Lejátszó,TV,konzol
Memóriakártya, Pendrive
Monitor, Projektor
Notebook és kiegészítő
Nyomtató és kellékek
Router és hálózat
Számítógép alkatrész
Szoftverek
Tablet, Telefon, GPS
Webkamera, scanner

- Céginfo
- Adatvédelem
- Ügyfélszolgálat
- Vásárlás elötti tudnivalók
- Vásárlási információk
- Fizetési módok
- Szállítási tudnivalók
- Garancia, jótállás

Térkép

Írjon nekünk skypeon:


kereskedők: lingvincomp
Vásárlás előtti tudnivalók

 

 

Mielőtt leadja rendelését a webáruházban kiválasztott termékre vagy termékekre, kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbi, jogszabályban rögzített tudnivalókat.

 

 

1. Elállás joga

A Kormány a fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény 55. §-ának e) pontjában foglalt felhatalmazás alapján a következőket rendeli el:

1. § (1) A rendelet hatálya arra a szerződésre terjed ki, amelyet gazdálkodó szervezet vagy magyarországi fióktelepe útján külföldi székhelyű vállalkozás (a továbbiakban együtt: gazdálkodó szervezet) és fogyasztó köt egymással a gazdálkodó szervezet áruértékesítő, illetve szolgáltató tevékenységi körében kizárólag egy vagy több távközlő eszköz használata útján.

E pont megfogalmazása szerint a webáruházban, illetve e-mailben, vagy telefonon történő megrendelések, és a termékek házhozszállítás (futárcég vagy posta) útján történő átvételük távollevők között kötött szerződésnek minősülnek, így a következő speciális feltételek vonatkoznak ezen esetre:

 

ELÁLLÁSI JOG

 

4 § (1) A fogyasztó a szerződéstől 14 munkanapon belül indokolás nélkül elállhat.

Írásban történő elállás esetén azt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha a fogyasztó nyilatkozatát a határidő lejárta előtt elküldi.

 

(2) A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette.

(5) A gazdálkodó szervezet köteles a fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni. A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A fogyasztót ezenfelül egyéb költség nem terheli. A gazdálkodó szervezet azonban követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

 

5 § A felek eltérő megállapodása hiányában a fogyasztó nem gyakorolhatja a 4. § szerinti elállási jogot:

c) olyan áru értékesítése esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza vagy gyorsan romlandó (webáruházunkban ide tartoznak a tintapatronok , tonerek, és a tisztítóanyagok);
d) hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépi szoftver példányára vonatkozó szerződés esetében, ha a csomagolást a fogyasztó felbontotta;

Amennyiben jelen pontban felsorolt termékekről felbontás után derül ki, hogy bizonyítottan hibás, és a hiba az áru átvételét megelőzően keletkezett, vagy a terméket a gyári csomagolásból még nem bontotta ki (tintapatronok , tonerek, és a tisztítóanyagok esetén is), pulsz szolgáltatásként a termékre 8 munkanapon belül, cserelehetőséget, vagy elállási jogot biztosítunk a Lingvin Computers Webáruházban.

 

 

 

 

 

 

Keresés
Bejelentkezés
Regisztrálok

Rendelés nyomkövetése

Lingvin 48